De opblaasbare buttplug voor meer plezier in bed

Als je graag een buttplug wilt proberen, maar je bent wat huiverig voor het formaat? Dan kun je nu ook kiezen voor een opblaasbare buttplug. Deze kun je gemakkelijk inbrengen zonder dat de anus meten wordt opgerekt. Na het inbrengen kun je de buttplug voorzichtig opblazen om te ervaren hoe het voelt. Zo kun je de anus langzaam oprekken zodat je uiteindelijk zover bent dat je een ‘gewone’ buttplug wilt proberen.


Opblaasbare buttplug kopen? Gebruik altijd voldoende glijmiddel


Net als bij gewone buttplugs is het aan te raden om voldoende glijmiddel te gebruiken. Dit vergemakkelijkt het inbrengen en je voorkomt dat de gevoelige anus wordt beschadigd. Je kunt het beste een glijmiddel op waterbasis gebruiken. Dit is veilig voor je huid en bovendien raakt je seksspeeltje niet beschadigd, iets wat met glijmiddel op siliconenbasis wel kan gebeuren.


Genieten van je buttplug


Je kunt van een grote buttplug zowel in je eentje als met een partner genieten. Hij kan door mannen en vrouwen worden gebruikt. Let er wel op dat je de buttplug niet te lang inhoudt. Meestal wordt aangeraden om de plug na maximaal een uur te verwijderen. Natuurlijk kun je hem nadat je de buttplug hebt schoongemaakt opnieuw inbrengen als je nog wat langer wilt genieten.