Dubbele penetratie vibrator kopen? Alle Dubbele penetratie vibrators online

Speciale Dubbele penetratie vibrator voor hem of haar

Dubbele Penetratie Vibrators

Online goedkope dubbele penetratie vibrator kopen bij Anaal Vibrators

Ben je op zoek naar een dubbele penetratie vibrator, die de mogelijkheid van dubbele stimulatie biedt? Een Tarzan vibrator style dus? Misschien wil je liever eerst even genieten van alleen het hebben van de clitoris vibratie om daarna de interne staafstimulator erbij te betrekken. Dat kan. Je kunt de clitoris verwennen met het daarvoor gemaakte puntje maar ook met de top.

Het inschakelen van beide sensaties tegelijk zal u op een geweldige manier naar de orgasme finish brengen! Met behulp van een van de dubbele penetratie vibrator kan je je ervaring aan al uw wensen laten voldoen. De keuze is aan jou.

Dubbele Vibrator voor dubbel genot!

De meeste dubbele penetratie vibrator hebben een geaderde schacht en een extra stimulator voor de anus. De uiteindes hebben een lekker glad kopje voor een heerlijke sensatie. Met traploos regelbare multi-speed control. Bestel vandaag nog je dubbele penetratie vibrator, morgen in huis.

(Clitoris Vibrator / Interne Stimulatie)

Vibrator (dubbele vibrator) voor stellen

Vibrators en seksspeeltjes om samen te gebruiken. Vibrators voor stellen, om lekker samen te gebruiken. Er zijn vibrators met afstandsbediening voor spannende avonturen, vibrators om tijdens de seks te gebruiken en tal van heerlijke dubbele vibrators om jullie liefdesleven een boost te geven.

Alles voor een beter sexleven ‘Praatjes’

standard

Tips voor je eerste anale sekservaring

Als je nog nooit anale seks hebt gehad dan vind je het misschien eng om het eens te proberen. De Lees verder >

standard

Zo heb je nog meer plezier van je buttplug

Een buttplug kan de seksuele beleving nog intenser maken. Een buttplug kan zowel door een man als door een vrouw Lees verder >

standard

De opblaasbare buttplug voor meer plezier in bed

Als je graag een buttplug wilt proberen, maar je bent wat huiverig voor het formaat? Dan kun je nu ook Lees verder >