Glazen dildo online kopen? ♥ Goedkope glazen anaal dildo’s en meer anaal seksspeeltjes

Glazen dildo voor hem of haar

Glazen dildo’s – Verwen jezelf met een glazen dildo

Hoewel er nog een taboe lijkt te zijn op het onderwerp zelfbevrediging zien we de laatste jaren dat de dildo en vibrator aan populariteit toeneemt. Waarom ook niet? Een heerlijk moment voor jezelf, omdat je weet wat je het lekkerst vindt. Het grote voordeel van een dildo ten opzichte van een vibrator is dat een dildo geluidloos werkt, je kunt dus lekker discreet genieten van een intiem momentje zonder dat iemand het hoeft te horen. Blader een door het assortiment glazen dildo’s en glazen vibrators!

Glazen vibrator en dildo: Samen met uw partner genieten

Je hoeft natuurlijk niet alleen te genieten, veel mensen betrekken de glazen dildo of vibrator in het liefdesspel met de partner. Speel lekker met jezelf en laat je partner toekijken hoe je steeds meer opgewonden raakt, wedden dat je partner helemaal gek wordt? Je kan er ook voor kiezen om hem de glazen dildo te laten gebruiken, samen met zijn vingers, tong of misschien wel iets anders spannends. De mogelijkheden zijn onbeperkt, met een glazen dildo of glazen vibrator geniet je niet alleen zelf maar ook samen.

Waarom een dildo van glas?

Het grote voordeel van een glazen dildo is natuurlijk dat je deze op elke gewenste temperatuur kunt brengen. Als je wilt gaan voor een koude dildo kan je deze met een gerust hart in de koelkast plaatsen, het seksspeeltje zal dan afgekoeld worden. Voor een warm gevoel kan je de dildo in de magnetron plaatsen om op te warmen. Door het gebruik van uitsluitend A-kwaliteit materialen zal de dildo snel en 100% veilig de gewenste temperatuur bereiken. Het spelen met de temperatuur geeft ongekende sensatie die al je zintuigen zal prikkelen, of je nu van koud houdt of liever gaat voor het hetere werk, een glazen dildo of vibrator zal je zeker veel genot en plezier opleveren.

Op zoek naar een glazen vibrator of dildo? Een glazen vibrator of dildo koopt je eenvoudig online bij de erotiek winkel

Als je bij ons een glazen vibrator of dildo bestelt weet je zeker dat je de beste kwaliteit krijgt tegen de voordeligste prijs. Hierdoor hanteren wij ook snellere levertijden, alle glazen vibrators en dildo’s worden binnen een werkdag door ons verzonden

Alles voor een beter sexleven ‘Praatjes’

standard

Tips voor je eerste anale sekservaring

Als je nog nooit anale seks hebt gehad dan vind je het misschien eng om het eens te proberen. De Lees verder >

standard

Zo heb je nog meer plezier van je buttplug

Een buttplug kan de seksuele beleving nog intenser maken. Een buttplug kan zowel door een man als door een vrouw Lees verder >

standard

De opblaasbare buttplug voor meer plezier in bed

Als je graag een buttplug wilt proberen, maar je bent wat huiverig voor het formaat? Dan kun je nu ook Lees verder >