Vibrator is natuurlijk geweldig, maar een vibrator die je samen kunt gebruiken is nog véél leuker!

"text-align: center;">"color: #ff69b4;">Speciale koppel vibrator & duo vibrator voor hem of haar

Duo vibrator / koppel vibrator kopen? ♥♥ Alle koppel vibrators & duo vibrators online ♥

Samen de vibrator gebruiken is ook helemaal in. Zo maakt een kleinere koppel vibrator het mogelijk om de stimulatie van de clitoris en penetratie te combineren met elkaar. Dus je kunt deze vibrators tijdens de seks dragen. Dat kan met vibrators zoals de Lelo vibrator Tiani 2 of Lelo vibrator Tiani 3 van of de Lelo vibrator Lyla II het heerlijke trileitje.

Maar dat is niet alles, ook zijn vibrators fantastische massageapparaatjes om elkaars lichaam mee te verkennen en de gevoelige plekjes te verwennen. Gebruik je fantasie en verleidt elkaar. Het zal het begin zijn van een nieuw en rijker seksleven.

Welk soort, model en kleur voor je koppel vibrator?

De keuze van de beste koppel vibrator is eigenlijk alleen afhankelijk van je fantasie en je specifieke wensen. Wat vind je lekker? Wat spreekt je aan? Welk koppel vibrator ziet er er lekker uit? Je moet hem tenslotte in bed gebruiken. En wat ga je met de koppel vibrator doen? Er zijn veel soorten koppel vibrators, designs, kleuren en modellen waaruit je kunt kiezen. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor de beste koppel vibrator.

De meeste vrouwen krijgen een orgasme met een koppel vibrator door de clitoris en schaamlippen te stimuleren. Niet iedere vrouw penetreert met een vibrator. Het mag wel, maar hoeft niet.

Wil je ook naar binnen en je G-spot vinden, kies dan een G-spot vibrator, zoals de G-spot vibrator Gigi 2, heb je voorkeur tegelijk je clitoris en je G-spot te stimuleren, kies dan voor een zogenaamde Rabbit vibrator of Tarzan vibrator. Of kies de befaamde Lelo vibrator.

Alles voor een beter sexleven ‘Praatjes’

standard

Tips voor je eerste anale sekservaring

Als je nog nooit anale seks hebt gehad dan vind je het misschien eng om het eens te proberen. De Lees verder >

standard

Zo heb je nog meer plezier van je buttplug

Een buttplug kan de seksuele beleving nog intenser maken. Een buttplug kan zowel door een man als door een vrouw Lees verder >

standard

De opblaasbare buttplug voor meer plezier in bed

Als je graag een buttplug wilt proberen, maar je bent wat huiverig voor het formaat? Dan kun je nu ook Lees verder >