Lekkere seks in de badkamer? 5 tips!

 

Seks in de badkamer, wij geven je 5 handige tips! 

Zoeken je partner en jij naar een nieuwe impuls om je seksleven nieuw leven in te blazen? Weinig plekken zijn zo goed geschikt om lekkere seks te hebben als je eigen badkamer. Maar voor je de badkamer onveilig gaat maken, geven we je 5 tips om het beste uit je erotische avontuurtje te halen.

Schoon en hygiënisch

Seks in de badkamer moet spannend zijn. Je moet je dus niet hoeven storen aan klonten in het toilet, aangekoekte tandpasta in de wasbak en haartjes in het doucheputje. Ben je van plan om je partner op korte termijn te verleiden in de badkamer? Maak deze dan grondig schoon. Ook hygiëne mag je niet vergeten. Je weet immers nooit van tevoren waar in de badkamer je eindigt. Zorg dus dat alles schoon en hygiënisch is: van de badkuip tot de toiletbril en van de wasbak tot de handdoekenkast.

Probeer uit

Misschien is seks in de badkamer in het begin nog een beetje onwennig. Niets mis mee, als je maar uitprobeert. Waarschijnlijk vind je partner het net zo lekker en spannend als jij en ben je helemaal vertrouwd bij elkaar. Probeer dus uit welke standjes je in de badkamer makkelijk uit kunt voeren, welke lekker zijn en bij welke je comfortabel kunt liggen. Het is niet erg om een handdoek op de grond te leggen tegen de koude tegels.

Je wasbak kan wel tegen een stootje

Wees niet bang om in je badkamer schade aan te richten. De meeste was- en douchebakken en toiletten zijn van vrij massief en stevig materiaal gemaakt. Het maakt dus niet uit of je van harde of zachte seks houdt: de wasbak kan wel tegen een stootje.

Dampen onder de douche

Houden jullie van voorspel? Willen jullie de temperatuur in de badkamer alvast goed laten oplopen? Begin dan te dampen onder de douche. Kleed elkaar uit, was elkaar goed en begin alvast met het voorspel. Grote kans dat de toon al gezet is tegen de tijd dat jullie onder de douche vandaan komen. En dan ligt de hele badkamer nog voor jullie voeten…

Geniet vooral

Seks in de badkamer zal even wennen zijn. Misschien is het ook nieuw voor jullie en onwennig. Maar dat maakt allemaal niets uit. Laat elkaar in je waarde, probeer heel veel uit en zet je verstand op nul. Het gaat immers maar om één ding: samen lekker van elkaar genieten.