Ontdek de ruime keuze aan anaal vibrators

 

Anaal vibrators verschillen van gewone vibrators. Niet alleen omdat ze bedoeld zijn om de anus te stimuleren, maar ook omdat het uiteinde anders loopt. Tevens hebben ze een ander handvat om te voorkomen dat een anaal vibrator – bij het verliezen van de grip – in je anus verdwijnt. Anaal vibrators zijn gladder, waardoor ze makkelijker in te brengen zijn. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn ze ook beter schoon te maken.

Er zijn veel anaal vibrators te verkrijgen.

Anaal vibrators zijn er in talloze vormen, maten, modellen en kleuren en beschikken over allerlei functies. Zo zijn er anaal vibrators die enkel kunnen trillen en bedoeld zijn om de prostaat of anus te stimuleren. Maar er zijn ook ruigere varianten te verkrijgen, die het mogelijk maken om je wildste anale fantasieën ten uitvoer te brengen.

Top 3 anaal vibrators

We helpen je graag bij het maken van een juiste keuze. Hieronder volgt onze top 3 van anaal vibrators:

  • Dr. Joel Kaplan Power Probe
  • De golvende zwarte anaal vibrator
  • O-Zone Delight

 

Bestel je anaal vibrator online

Sinds het online mogelijk is om vibrators te kopen, gaat het hard. Veel mensen zetten het taboe opzij en gunnen zichzelf het genot van een anaal vibrator. Ga jij ook profiteren van de vele voordelen die een online bestelling te bieden heeft?

De voordelen van sexshop Desire

  • Bestellingen worden snel, veilig en vooral discreet verzonden. Er is niet te zien waar een pakketje vandaan komt en pakketjes worden niet ergens anders afgeleverd.
  • Bestel je voor 23.00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag in huis!
  • Plaats je een bestelling van meet dan € 55? Dan betaal je geen verzendkosten. (Anders gelden de verzendkosten van € 4,95 per bestelling).
  • Je kunt je bestelling achteraf betalen.

Wij bieden een groot assortiment van seksspeeltjes, waaronder anaal vibrators. Wil je meer weten over onze seksspeeltjes, heb je een specifieke vraag of kun je ergens hulp bij gebruiken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.