Email: klantenservice@anaalvibrators.nl

Vandaag voor 22:30 besteld = morgen genieten!

Vandaag tot 23:00 bereikbaar +31(0)85 1305472

Retourneren

Retour sturen

Vragen over jouw bestelling of over het retour sturen van een artikel? Vind hier alle informatie over retourneren of neem contact op met de klantenservice.

Veelgestelde vragen over retourneren

Algemene retourmogelijkheden

Terugsturen binnen 14 dagen mogelijk

Bij aankoop op afstand (zoals via een catalogus of een webwinkel) geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Dit zogenoemde ‘herroepingsrecht’ betekent dat je in principe alles wat je bij ons koopt, binnen 14 dagen (geteld vanaf de datum van ontvangst) zonder opgaaf van redenen (gratis) kunt retourneren, waarna je het aankoopbedrag terugkrijgt. Voorwaarde is wel dat het artikel onbeschadigd is en niet gebruikt. Uiteraard mag je de de door jou bestelde artikelen eerst beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.

Uitzonderingen
In de Algemene Voorwaarden vind je bij Artikel 10, lid 6 en lid 8 enkele uitzonderingen op het herroepingsrecht:

  • Slips, kousen, sexy speeltjes en andere artikelen bedoelt voor intiem lichamelijk gebruik, kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden indien de verpakking en/of verzegeling is verbroken
  • De Verleidingsbon en artikelen die wij hebben laten maken volgens jouw specificaties (gepersonaliseerde artikelen) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht daar deze persoonlijk zijn van aard
  • DVD’s, en elektronische apparatuur e.d met een verzegeling, kunnen als deze verpakking en/of verzegeling is verbroken, niet worden geretourneerd

Defect artikel
Blijkt een artikel bij ontvangst defect te zijn, neem dan contact op met onze Klantenservice.

Wat moet ik doen, als ik een artikel wil terugsturen?
Kijk hiervoor bij de vraag Instructies voor herroeping.

Waar kan ik mijn artikel naar retoursturen en zijn er kosten verbonden aan het terugsturen van artikelen?
Alle retouren kun je gratis afgeven bij een DHL-Parcelshop ( voorheen servicepoint) onder vermelding van retour PPO. Voor een adres in jouw buurt ga je naar www.dhlparcel.nl. Je hoeft geen retouradres op je pakket te vermelden, ons adres staat gecodeerd in de barcode op je ontvangen pakket.

Wil je het artikel ruilen voor een andere kleur of maat, dan worden er niet opnieuw verzendkosten in rekening gebracht. Plaats je een nieuwe bestelling dan brengen wij de normale bijdrage van de verzendkosten in rekening.

Bij je bestelling zit een service- en garantiekaart, deze zit vast aan je factuur. Hierop kun je invullen wat je retour zendt en met welke reden. Gelieve deze kaart altijd bij te sluiten, zodat wij je retourzending correct kunnen verwerken. Zodra jouw retour verwerkt is, ontvang je een bevestiging via email.

Je kunt je pakket ook thuis op laten halen, je kunt hiervoor telefonisch een afspraak met onze Klantenservice.

Maandag Geen afhalingen
Dinsdag 11:00-18:00 uur of tussen 18:00-21:00 uur
Woensdag 11:00-18:00 uur of tussen 18:00-21:00 uur
Donderdag 11:00-18:00 uur of tussen 18:00-21:00 uur
Vrijdag 11:00-18:00 uur
Zaterdag 9:00 -15:00 uur
Zondag Geen afhalingen

 

Retourbewijs
Als je de retourzending overdraagt aan de vervoerder, ontvang je een retourbewijs. Bewaar dit zorgvuldig!

Als ik een complete levering terugstuur, krijg ik dan ook de verzendkosten terug?
Ja, stuur je de gehele zending terug, dan krijg je van ons de aankoopsom plus de eerder in rekening gebrachte verzendkosten van € 2.95 bij een online geplaatste order of € 5.99 bij een telefonische / schriftelijk geplaatste order retour.

Heb je een artikel gekocht via een externe partij (bv Bol.com of Beslist.be) en je wilt retourneren dan verwijzen wij je naar deze externe partij voor de retour mogelijkheden.

Instructies voor herroeping

Herroepingsrecht
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het (laatste) goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde formulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Anaalvibrators.nl
Vierackerl 22
6981HW Doesburg

Email: info@anaalvibrators.nl

Alle fysieke retouren kan je gratis afgeven bij een DHL-Parcelshop onder vermelding van retour PPO. Voor een adres in jouw buurt gaat je naar www.dhlparcel.nl. Je kan de goederen onverwijld, doch niet later dan 14 dagen na de dag waarop jij het besluit, de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug zenden of overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Bewaar zorgvuldig jouw retourbewijs bij afgifte van jouw pakket.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. De terugbetaling kan door ons worden opgeschort totdat wij de geretourneerde goederen hebben terug ontvangen of (in geval van dispuut) totdat je ons een bewijs van retournering van de goederen hebt verstrekt.

In ieder geval zullen wij aan jou voor deze terugbetalingen geen kosten in rekening brengen.

Retouradres

Het pakket mag gratis afgegeven worden bij een DHL-Parcelshop bij jou in de buurt ovv PPO. Een adres bij jou in de buurt vind je op www.dhlparcel.nl.

Je hoeft geen retouradres op je pakket te vermelden, ons adres staat gecodeerd in de barcode op je ontvangen pakket.

Hoe lang duurt het totdat mijn retourzending is verwerkt?

Wij streven ernaar jouw retourzending binnen 2 weken te verwerken, geteld vanaf de datum dat we je jouw pakket hebben ontvangen.

Ik heb een tegoed bij AnaalVibrators.nl. Wanneer wordt dit teruggestort?

Heb je bij jouw bestelling voor een online betaalmethode gekozen, zoals PayPal, Credit Card, Belfius, Bancontact, KBC of Ideal en heb je 1 of meerder artikelen (of zelfs alles) aan ons retour gezonden, dan wordt het bedrag automatisch, doch uiterlijk binnen 14 dagen aan je terugbetaald.

Heb je gekozen voor het Automatisch Betaalplan (automatisch incasso) dan kun je, indien je het volledige pakket hebt geretourneerd, het bedrag zelf terugboeken via jouw internetbankieren. Dit kan tot 56 kalenderdagen na de incasso.

Heb je gekozen voor een betaling met acceptgirokaart, je hebt alles al betaald en uiteindelijk heb je toch 1 of meerder artikelen (of zelfs alles) aan ons retour gezonden, dan wordt het bedrag automatisch, doch uiterlijk binnen 14 dagen aan je terugbetaald.

Heb je een gedeelte van jouw bestelling geretourneerd en je had deze reeds betaald via automatische incasso, dan dien je voor een terugstorting contact op te nemen met onze klantenservice via het contactformulier.

Klik hier voor het contactformulier.

Betaal ik verzendkosten voor het retourneren?

Nee, wij betalen de retourzending. Voor jou is het dus GRATIS. Je dient je pakketje dan wel ter verzending aan te bieden.

Voor retourzendingen op een andere manier, betaal je zelf de verzendkosten.

Als ik een artikel ruil, betaal ik dan opnieuw verzendkosten?

Nee, als bestelde kleding niet past, je wilt het in een andere kleur hebben of je seksspeeltje voldoet niet aan je wensen, dan betaal je voor de nieuwe zending geen verzendkosten.

Stuur je een artikel om een andere reden terug, dan is het geen ruilen. Voor de eventuele nieuwe bestelling worden dan de standaard verzendkosten gerekend.