Tips voor je eerste anale sekservaring

Als je nog nooit anale seks hebt gehad dan vind je het misschien eng om het eens te proberen. De anus is niet bij uitstek geschikt voor seksueel contact, maar toch kunnen zowel mannen als vrouwen er enorm van genieten als de anus tijdens de seks wordt gestimuleerd. Als je dit doet is het belangrijk om op een paar dingen speciaal te letten.


Anaal sextoy gebruiken? Gebruik voldoende glijmiddel


Het is bij anaal sekscontact belangrijk om voldoende glijmiddel te gebruiken. Glijmiddel kun je uiteraard ook kopen bij Sexshop Anaal Vibrators. De anus wordt tijdens seksuele opwinding niet vochtig zoals de vagina. Daarom is het nodig om glijmiddel in en rond de anus aan te brengen en ook op eventuele speeltjes die je wilt gebruiken. Gebruik glijmiddel op waterbasis als je seksspeeltjes van siliconen gebruikt. Glijmiddel op basis van siliconen blijft langer zitten maar kan je sekstoy beschadigen.


Zorg voor vertrouwen


Als je voor het eerst met anale seks en anale seksspeeltjes aan de gang gaat, is het belangrijk dat je je partner volledig vertrouwt. Als jullie dit beiden willen dan kan het heel opwindend zijn maar laat je zeker niet tegen je wil overhalen. Je kunt eventueel samen naar porno kijken waarbij anale seks wordt bedreven met speeltjes zodat je ziet hoe dit in zijn werk gaat. Bekijk de vele anale sekstoys bij Sexshop Anaal Vibrators zodat je een beeld krijgt van wat er te koop is. Bestel voor anale seks alleen seksspeeltjes die speciaal hiervoor bedoeld zijn.


Welke seksspeeltjes zijn geschikt voor anaal gebruik?


Je kunt voor anale seks een speciale anaal dildo gebruiken of een smalle vibrator. Zorg dat je een speeltje kiest dat een zachte buitenkant heeft zodat de bloedvaatjes in de anus niet worden beschadigd. Breng het speeltje rustig in. Soms helpt het als je partner tijdens het inbrengen een beetje perst waardoor de anus wat wijder wordt. Een butplug is ook een prima toy om te gebruiken. Alle anale sekstoys hebben een brede onderkant zodat het speeltje niet naar binnen kan schieten waardoor je het er zonder hulp van een arts niet meer uit krijgt.