Zo heb je nog meer plezier van je buttplug

Een buttplug kan de seksuele beleving nog intenser maken. Een buttplug kan zowel door een man als door een vrouw worden gebruikt. Door een vibrerende buttplug in de anus in te brengen wordt bij de man de prostaat extra gestimuleerd, wat het orgasme intenser en heftiger kan maken. Bij vrouwen trekt tijdens en na het orgasme de anus samen waardoor ook zij het hoogtepunt intenser beleven als er een buttplug wordt gebruikt. Er zijn manieren waarmee je nog meer plezier beleeft van de buttplug.


Dit zijn de voordelen van een buttplug


Door een buttplug te gebruiken kan de vrouw ervaren hoe dubbele penetratie voelt. Veel vrouwen vinden het wat beangstigend om door twee mannen tegelijk te worden genomen maar zijn wel nieuwsgierig naar hoe het zou voelen. Als je een buttplug gebruikt en je daarnaast door je partner laat penetreren ervaar je dit gevoel. Een buttplug maakt de vagina strakker doordat de ruimte wordt beperkt. Een strakke vagina vinden veel mannen erg opwindend. Een buttplug met een kromme top stimuleert de prostaat bij de man waardoor het orgasme heftiger is.


Standjes waar een buttplug bij kan worden gebruikt


Er zijn verschillende standjes waarbij de buttplug prima kan worden gebruikt. De missionaris, het meest gebruikte standje bij veel stellen, is er bijvoorbeeld prima geschikt voor. Zowel de man als de vrouw kan een buttplug gebruiken. Kies je voor doggy style, dan kan de man tijdens het stoten in de vagina de buttplug beroeren waardoor deze zijn werk extra goed doet. Een variant op doggy style is het ’s childpadje’ waarbij de vrouw op haar buik ligt, ondersteund door een kussen, en de man haar achterlangs penetreert. Tot slot is een buttplug natuurlijk ook prima te gebruiken als de ene partner de ander oraal bevredigt. Dit geldt zowel voor de man als voor de vrouw.